Постинг
02.03.2010 13:17 -
2.03.2010
Честита Баба Марта на всички!
Желая ви здраве, усмивки и много щастие!
А ето и днешните рецепти:
ГЮВЕЧЕ
В гювече нарязах пилешко месо, цвекло, морков, брюкселско зеле, лук, плочка сирене, добавих олио, сол и подправки. Оставих да се свари всичко и чукнах едно яйчице. Върнах във фурната за около 20 минути, за да се свари хубаво яйцето, В същото време направих и на мама и тате също по едно гювече, ама с малко повечко месце. ;)
ОРИЗ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ
В тавичка сложих ориза, морков, цвекло и лук. Добавих олио, сол и подправки и айде във фурната - бързо, лесно, вкусно. Може да се сервира с кисело мляко!
Следобедните закуски реших да ги направя само с плод и най-много да добавя кисело мляко, тъй като ако сложа бисквитка или нещо по-питателно, щерката не иска да вечеря. А и нашият педиатър горещо препоръчва всеки ден да се яде суров плод. Така че - с един куршум, два заека!
Спорен ден на всички!
Желая ви здраве, усмивки и много щастие!
А ето и днешните рецепти:
ГЮВЕЧЕ
В гювече нарязах пилешко месо, цвекло, морков, брюкселско зеле, лук, плочка сирене, добавих олио, сол и подправки. Оставих да се свари всичко и чукнах едно яйчице. Върнах във фурната за около 20 минути, за да се свари хубаво яйцето, В същото време направих и на мама и тате също по едно гювече, ама с малко повечко месце. ;)
ОРИЗ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ
В тавичка сложих ориза, морков, цвекло и лук. Добавих олио, сол и подправки и айде във фурната - бързо, лесно, вкусно. Може да се сервира с кисело мляко!
Следобедните закуски реших да ги направя само с плод и най-много да добавя кисело мляко, тъй като ако сложа бисквитка или нещо по-питателно, щерката не иска да вечеря. А и нашият педиатър горещо препоръчва всеки ден да се яде суров плод. Така че - с един куршум, два заека!
Спорен ден на всички!
Търсене